Toimitustavat

1. Toimitamme ostoksia kaikkialle Suomeen hinnalla 4.50 EUR

Toimituksista Suomen ulkopuolelle on sovittava erikseen. Jos ostat valkaisutuotteet hampaiden-valkaisu-kotona.fi verkkomyymälästä, voit valita Smartposti- pakettiautomaatin. Smartpost pakettiautomaatista voi asiakas hakea tilatut tavaransa itse hänelle sopivana aikana. Suurin osa pakettiautomaatteja sijaitsee suuremmissa kauppakeskuksissa tai niiden lähiseudulla. Paketin saapumisella automaattiin saa asiakas puhelinviestillä vastaavan ilmoituksen ja ovikoodin. Ovikoodi on syötettävä automaatin kuvaruudulle, ovi avautuu ja voit hakea tavarasi. Kaikki yli 75 euron ostokset toimitetaan Suomessa veloituksetta Smartpostti automaatteihin!

2. Asiakas hakee ostoksensa itse

Jos valitset ”Haen itse” vaihtoehdon, voit tehdä sen veloituksetta osoitteesta:

Annankatu 28, Helsinki
M-P 10.00 – 20.00

Maksutavat

1. Verkkomaksupainikkeilla

Mahdollisuus maksaa Nordean, Dansken, Pohjolan, Tapiolan, Ålandsbankenin ja Handelsbankenin verkkopankissa. Verkkopankissa maksamiseen klikkaa pankkilinkkiä. Kaikki hinnat sivuillamme ovat euroissa.

2. Luottokorttimaksu (Visa, MasterCard)

Tilauksen tekemisen jälkeen ohjataan asiakkaamme maksun suorittamiseen Nets Estonia AS:n turvalliseen maksuympäristöön. Siellä odottaa ennalta täytetty toimeksianto, johon on merkitty maksettava summa. Korttinumeron, turvakoodin (3 numeron koodi kortin takakyljellä) ja kortin voimassaoloajan syöttämisen jälkeen vahvistaa Nets Estonia kaupan asiakkaan pankissa. Korttitietojen hakemisella käytetään SSL- turvaprotokollaa ja MasterCard SecureCode ja Verified by Visa turvallisuusohjelmia, jotka takaavat sen, että ulkopuoliset eivät pysty tietoja varastamaan eikä muuttamaan. Kaikki hinnat sivuillamme ovat euroissa.

Usein kysyttyä

Kun olen tehnyt tilauksen, milloin tilaamani tuotteet postitetaan?

99% tapauksista tilaukset postitetaan 1-2 arkipäivän kuluessa. Kuljetustavasta riippuen kuljetus kestää korkeintaan 24 tuntia.

Mistä löydän yritysasiakkaille tarkoitettujen tuotteiden hinnat?

Yritysasiakkaille tarkoitettujen hintojen saamiseksi pyydämme teitä ystävällisesti lähettämään meille yrityksenne tiedot, sekä lyhyen selvityksen miten ja missä haluatte myydä tuotteitamme.

Voinko palauttaa tuotteen mikäli en jostain syystä halua käyttää sitä?

Kyllä, kaikilla tuotteillamme on 14 vuorokauden palautusoikeus. Tuotteen täytyy olla käyttämätön ja ehjässä alkuperäispakkauksessa. Palauttaminen on ilmaista.

Onko hampaiden valkaisemisesta apua myös yksittäisiin tummempiin kohtiin?

Mikäli jotkut hampaistanne ovat tummempia kuin muut, tulisi kyseiset hampaat valkaista erikseen ja kauemmin kui muita hampaita. Levittäkää geeliä ainoastaan sille hampaalle joka aiheuttaa ongelmia. Näin hampaasta pitäisi tulla vaaleampi. Hampaiden valkaisukynä on myös suosittu ja tehokas tuote yhden hampaan valkaisemiseen.

Mistä löydän tuotteen käyttöohjeet?

Käyttöohjeet tulevat tuotteen mukana. Mikäli olette kadottaneet käyttöohjeet, löydätte ne myös kotisivuiltamme kyseisen tuotteen tiedoista.

Kaikki yli 75 euron ostokset toimitetaan veloituksetta!